20 мая 2007 г., 15:39

Последна целувка 

  Поэзия
773 0 0
Не зная как си позволих това, да се изгубиш в нощта.
Не те спрях аз тогава, не те хванах за ръка
и сега плащам високата цена.
 Загубих аз любовта,
загубих най-голямото богатство на света.
 Но знай, че последната целувка, с която ме дари
вечно по моите устни ще гори.
 Знай, че ще стопля моите нощи, моите дни
и никой друг не ще я заличи.

© Цвети Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??