3 февр. 2012 г., 23:42

Последна жажда 

  Поэзия
457 0 0

И няма да съм ти последна жажда.
Как иска ми се и да беше друг...
Нямам толкова слова за казване -
аз тръгнах си, преди да дойда тук
... да те погълне самотата ми
... и ти да ме затвориш в своята.
Не се измъкнах зад вратата ти.

А и залостен е прозорецът.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??