12 мар. 2009 г., 12:47

Последно сбогом 

  Поэзия » Любовная
905 0 2

Последно сбогом

 

Ти пак си тук и пак ми казваш

колко сложно сплетено е всичко между нас.

И пак си тръгваш - не оставаш,

когато от тебе нужда имам аз...

 

Последно сбогом никога не чувам,

вратата вечно тъй открехната стои -

минаваме и ти, и аз през нея

и ровим се, но само във мечти...

 

Да те питам - не боли ли повече, когато

един път месечно се връщаш

и отваряш ти вратата сляпо,

само за да "зърнеш" нежните ми устни?!

 

Боли тъй силно - затова аз слагам

край на всичко между теб и мен.

Последно сбогом нека да ти кажа -

вратата ще затворя - не оставай в моя плен!

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така познато и така болезнено,а как прекрасно е изказано!! Поздравления
  • Никога не забравяй, винаги помни, че след облак пак слънце блести!
    Поздрави! Пожелавам късмет и успех във всичко занапред!
Предложения
: ??:??