Щастлив бъди намерил своя път
и аз по други пътища ще тръгна
нозете ми дори да изнурят
по този вече няма да се върна
Помни ме със добро да помня теб
макар че всяка среща бе раздяла
с една любов останала без ред
най-светлите години съм ти дала
Не ме вини и аз не те виня
не ни е било писано на двама
там друга те очаква у дома
на твоя бряг където мен ме няма
Не ме щади аз теб ще пощадя
Недей жали така да ме оставиш
Не се вини
Помни ме със добро
в сърцето си така да ме запазиш
© Красимира Касабова Все права защищены