Jul 26, 2009, 11:29 AM

Последното за теб от мен 

  Poetry » Love
595 0 3

Щастлив бъди намерил своя път
и аз по други пътища ще тръгна
нозете ми дори да изнурят
по този вече няма да се върна

Помни ме със добро да помня теб
макар че всяка среща бе раздяла
с една любов останала без ред
най-светлите години съм ти дала

Не ме вини и аз не те виня
не ни е било писано на двама
там друга те очаква у дома
на твоя бряг където мен ме няма

Не ме щади аз теб ще пощадя
Недей жали така да ме оставиш
Не се вини
Помни ме със добро
в сърцето си така да ме запазиш

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много тъга има тук!Болезнена раздяла!Поздрави!/6/
  • Хареса ми... какво повече да кажа...
  • Страхотно е...
    ..Но много боли
Random works
: ??:??