6 дек. 2011 г., 10:51

Послеслов 

  Поэзия » Любовная
381 0 1

Послеслов

Аз пиша за нас тази песен
във топлата  есенна нощ.
И в спомени скъпи унесен,
припомням си нашта любов…

За нашата обич голяма;
за нашата първа любов;
за младостта, гдето я няма,
аз пиша сега послеслов!

За нашите малки раздяли…
За нашите мили писма,
за нашта любов, оцеляла
на много висока цена…

Какво е любов без любима
в безсънните нощи  разбрах!
Понеже в сърцето я имах,
аз нийде пред нищо не спрях!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??