21 июл. 2007 г., 22:12

ПОСМЪРТНО 

  Поэзия
556 0 3
                               ПОСМЪРТНО

               ЖИВОТА СИ ОТИВА ТИХО , ТИХО,
               ОСТАВЯЙКИ  ТЪГА,  ПЕЧАЛ...
               ОТИВАШ СИ БЕЗ НИЩО И БЕЗМЪЛВНО,
               ТРУПАЛ, РАЗДАВАЛ  ИЛИ  КРАЛ.

               РЕКА  ПРЕГАЗИЛ, ОКЕАН ПРЕПЛУВАЛ
               И  СМИСЪЛА НА  ЖИВОТА
               ДАЛИ СИ УСМИСЛИЛ, ЖИТЕЙСКИ РАЗБРАЛ?!
               ЩЕ  ЗНАЯТ   ХОРАТА  И  ВЕКОВЕТЕ...

               ПОКЛОН  ПРЕД  ЖИВОТА И ПАМЕТТА  ТИ
               И    КРАТКИЯ  ТИ   ЗЕМЕН   ПЪТ!
               И  АНГЕЛИ ДУШАТА ТИ  ОТВЕЖДАТ,
               И  СПОМЕНИ   СЪРЦЕ  ЗОВАТ...

               ПРЕЗ  ЖИВОТА КОЛКО СЪРЦА СИ РАДВАЛ?
               НАГРУБЯВАЛ  ИЛИ   РАНИЛ?!
               СЪС СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ  И ЦВЕТЕ,
               НАТАМ -  КАКВОТО    БОГ   РЕШИЛ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??