10 дек. 2008 г., 22:36

Посока 

  Поэзия » Любовная
750 0 3

Загубих посоката.

А дъждът заваля.

Намокри ми дрехата

и бавно се спусна мъгла.

Сега къде да те търся?

Не викам, а тихо мълча,

ако ставаше с викане,

сигурно щях да крещя.

Ако ставаше с тичане,

щях да тичам сега.

Но загубих посоката

и дъждът заваля.

 

 

© Любица Бошлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??