10.12.2008 г., 22:36 ч.

Посока 

  Поезия » Любовна
744 0 3

Загубих посоката.

А дъждът заваля.

Намокри ми дрехата

и бавно се спусна мъгла.

Сега къде да те търся?

Не викам, а тихо мълча,

ако ставаше с викане,

сигурно щях да крещя.

Ако ставаше с тичане,

щях да тичам сега.

Но загубих посоката

и дъждът заваля.

 

 

© Любица Бошлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??