24 февр. 2009 г., 20:36

Поспри 

  Поэзия » Другая
721 0 3

Поспри

 

Не препускай в шпалир
през годините!
Поспри!
Погледни как се сипят
листата обагрени…

Не ти ли се иска
да заровиш глава
във въртележка от злато?

Не ти ли се иска
от лъч слънчев
да запалиш искра?
Не ти ли се иска
лице да измиеш
в буйна планинска река?
Лудия бяг на годините спри!
Запечатай мига!

 


© Цветана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??