Когато сняг вали.
Настроението ми е щастие прекрасно
и хубави мисли за любимия ми.
Усмихнат и весел,
продължавам да се замечтавам.
Когато е чудна нощ със звезди.
От радостта и вятъра
насълзяват ми се очите.
Сълзите по кожата на лицето ми
благодарят на вълшебството и въздуха,
променящ живота в красота
и се смеят фантазиите ми за любовта.
Когато дъжд вали.
Спокойствието ми е прелестно и свободен съм.
У дома и навън
ми е уютно и удобно.
Влюбен съм в незаменимата ми любов.
Усещам съвършения вкус на времето.
Хармонията в мен е приела всичко.
Отделила постъпките ми с любов.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены