Jun 6, 2009, 1:20 AM

Постъпките ми с любов 

  Poetry » Love
519 0 0

Когато   сняг   вали.

Настроението  ми   е   щастие   прекрасно

и   хубави   мисли  за  любимия   ми.

Усмихнат  и  весел,

продължавам   да  се   замечтавам.

Когато   е   чудна   нощ   със   звезди.

От   радостта    и   вятъра 

насълзяват   ми   се   очите.

Сълзите   по кожата   на   лицето   ми

благодарят   на   вълшебството   и   въздуха,

променящ    живота   в   красота

и   се   смеят   фантазиите   ми   за   любовта.

Когато   дъжд   вали.

Спокойствието   ми   е   прелестно   и   свободен   съм.

У    дома   и   навън  

ми   е   уютно    и    удобно.

Влюбен   съм   в   незаменимата   ми   любов.

Усещам    съвършения   вкус    на   времето.

Хармонията    в   мен    е   приела   всичко.

Отделила   постъпките   ми   с   любов.

 

                                                                                                                   Г.Ф.Т

 

 

 

© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??