8 сент. 2004 г., 15:49

Посвещение 

  Поэзия
1024 0 2
ПОСВЕЩЕНИЕ

Дойде в живота ми научен и препатил,
показа ми посока и път по който да
вървя научи ме да се оглеждам за
късмета,подсказа ми каде е нужно
да мълча.Замина си,но аз вървя напред
от твоите съвети вдъхновена,доказвам ти
го всеки ден макар невидима,каквото съм
постигнала до тука-посвещавам го на тебе.

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??