1 авг. 2006 г., 12:11

Посветено 

  Поэзия
698 0 0
Думи, пак облечени в рими
на листче, без име - на теб подарен.
Не искам много - една усмивка подари ми
за да бъде и моят ден от теб озарен.
Само тъй мога да ти кажа колко много те обичам
тайно, в стихове и анонимно
и само в рима на теб мога да се обричам:
в проза всичко туй е непостижимо.
Много листчета ти бяха подарени
без адрес, марка и подател,
но знай - много стихове и един живот на теб са посветени
с подпис: "Твоят таен обожател!"

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??