2 февр. 2007 г., 21:19

Посветено 

  Поэзия
608 0 4

 До сега не съм изпитвала такова чувство,
знам ли може би е сън....
Ала винаги, когато ме прегръщаш,
будя се от този сън.


 
И се сгушвам нежна и гальовна

и ти шепна думи две

а косата ми се спуска непокорно

върху голите ти рамене.

 

 Устните в едно се сливат

и душите грейват.. .слънчев лъч

ти ми даваш нежната си сила

да си тук до мен завинаги веднъж...

 

 Моля се на Бога, всяка вечер

да заспиваш с мисълта за мен

да бленуваш моите целувки

паднал мигом в моя плен....

 

© Цвета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??