15 авг. 2009 г., 21:57

Посветено на Криситу 

  Поэзия » Другая
771 0 2

И там, където радостта се крие,
четири очи ще се погледнат
и ще разберат, че те света ще сътворят.
Неразделни завинаги ще бъдат две души...
А аз твойта светлина ще гледам отстрани,
с усмивка на лице,
че оставила съм те в сигурни ръце.

© Кори Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??