Мила моя мамо, строга и добра
от все сърце ти благодари
твойта дъщеря, че съм тук сега,
на планетата Земя.
Нашият Създател теб
избра да дадеш тяло
на моята душа и да съм
аз това, което съм сега.
Научи ме ти, да съм упорита,
трудолюбива и добра.
Никога да не се предавам
аз и да се боря всеки час.
Обичам те така, както
никой друг на света.
Моля те, прости за всички
причинени от мен сълзи
в твоите красиви очи.
Подкрепа си ми ти в моите
радости и тъги. Моля се
за теб всеки ден и час
дълго да живееш ти и да
си опора в моите дни.
Целувам твоята уморена
и отрудена ръка и помни,
че твойта дъщеря, където
и да е тя, те носи в своята душа.
Мила мамо, поклон пред
тебе правя аз. Моля те не
остарявай никога ти
и вечно жива бъди!
© Йорданка Серафимова Все права защищены
Прекрасно откровение, да!!!
Поздрав!