14 oct 2008, 11:41

"Посветено на майка ми" 

  Poesía
1429 0 2
 

Мила моя мамо, строга и добра

от все сърце ти благодари

твойта дъщеря, че съм тук сега,

на планетата Земя.

 

Нашият Създател теб

избра да дадеш тяло

на моята душа и да съм

аз това, което съм сега.

 

Научи ме ти, да съм упорита,

трудолюбива и добра.

Никога да не се предавам

аз и да се боря всеки час.

 

Обичам те така, както

никой друг на света.

Моля те, прости за всички

причинени от мен сълзи

в твоите красиви очи.

 

Подкрепа си ми ти в моите

радости и тъги. Моля се

за теб всеки ден и час

дълго да живееш ти и да

си опора в моите дни.

 

Целувам твоята уморена

и отрудена ръка и помни,

че твойта дъщеря, където

и да е тя, те носи в своята душа.

 

Мила мамо, поклон пред

тебе правя аз. Моля те не

остарявай никога ти

и вечно жива бъди!

 

© Йорданка Серафимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова е трогателно!!!
    Прекрасно откровение, да!!!
    Поздрав!
  • Прекрасно откровение на любяща дъщеря!
    Всички трябва да благодарим на тях-
    нашите майки!Поздрав!
Propuestas
: ??:??