15 мар. 2015 г., 17:23

Повече добро 

  Поэзия
284 0 0

Навън дъждът се лее из ведро,
всяка капка във душата ми се пръска,
аз държа отвътре творческо перо...
и пиша стихове във часовете късни.


Навън дъждът се лее из ведро,
чувам капките в прозореца се пръскат,
аз отвътре върша повече добро...
щом сърцето ми е свята църква!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??