ПОВЕЙ В КОСИТЕ МИ, ВЕТРЕ!
Повей в косите ми, буйни мой ветре
и в пространството ги разпилей!
Гали ме с ласки и със нежност!
Повей в косите ми! Повей!
Повей в душата ми, буйни мой ветре,
разпилей всичките ми спомени ти!
Искам да забравя за очите му,
искам да забравя колко много ме боли!
Повей в сърцето ми, буйни мой ветре,
ураган в него ако искаш направи!
Нека ме боли, нека ме изгаря отвътре,
но от сърцето ми ти го изтръгни!
© something else Все права защищены