21 апр. 2008 г., 22:36

Повярвай! 

  Поэзия
745 0 2

           Метеорът свети, когато гори!
           И аз потъвам в свойто преклонение
           пред вятъра, брезата и пред теб!
                                       
                                        х

           И после...
           Като облак се стопявам,
           за да прегърна 
                                        цялата Земя!
                                 
                                       х
             
            Повярвай на дървото...
            ... за корените грапави
                                        и за короната!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??