Метеорът свети, когато гори!
И аз потъвам в свойто преклонение
пред вятъра, брезата и пред теб!
х
И после...
Като облак се стопявам,
за да прегърна
цялата Земя!
х
Повярвай на дървото...
... за корените грапави
и за короната!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Todos los derechos reservados
с обич, Марина...повярвах на дървото...