18 сент. 2013 г., 15:34

Повярвай 

  Поэзия » Другая
416 0 3

Повярвай, слънце ще изгрее,

дори когато дъжд вали.

Повярвай, че сърцето ти ще сгрее

човекът, който не познаваш ти.

 

Вярвай и ще стане чудо,

всяко Зло е за Добро.

Животът е основно блюдо,

сервирано с горчивото вино.

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??