Sep 18, 2013, 3:34 PM

Повярвай 

  Poetry » Other
415 0 3

Повярвай, слънце ще изгрее,

дори когато дъжд вали.

Повярвай, че сърцето ти ще сгрее

човекът, който не познаваш ти.

 

Вярвай и ще стане чудо,

всяко Зло е за Добро.

Животът е основно блюдо,

сервирано с горчивото вино.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??