Желая ти, Дилянче, от все сърце късмет!
Животът ти да бъде сладък като мед!
В душата твоя никога да няма лед,
а да цъфти най-вече като пролетен букет!
Повярвай във живота и ще вървиш напред!
Повярвай във доброто и то ще е със теб!
Повярвай в себе си, че ще успееш!
Повярвай в себе си, че ти умееш!
С вярата ще надживееш злото,
и нека туй да бъде твойто мото.
И като край на мойте пожелания,
аз искам никога да нямаш ти страдания!
1999 г.
© Галина Все права защищены