Появи се Ти, мила, и възвърна
на очите ми от мъка натежали
блянове и надежди.
Сърцето ми заспало, едвам туптящо,
запалено бе и започна да гори.
Устните ми, дълго вкусвали пепел
и отрови живота, възвърнаха си
името Ти, зашептяха те…
© Добрин Добрев Все права защищены