24 мая 2007 г., 11:16

ПОЗДРАВ 

  Поэзия
686 0 0
                         ПОЗДРАВ
           на  отдавна пенсионираните
           учетелки - Сапунджиева,Тодорова,
           Стефанова  и  Генева

     КЪМ ПАЗАРА  НА АЛЕЯТА  КРАСИВА,
     КОГО СЪЗРЯХ, С  ОБИЧ ЩАСТЛИВА?!
     НА  ПЕЙКАТА  ДО ЖЪЛТАТА КЪМШИЦА,
     ДРУЖКИ  СТАРИ, РАЗДУМВАТ ДУШИЦА...

     РЪЦЕТЕ,  ВЕЧЕ   ДОСТА  ОТМАЛЕЛИ,
     КОСИТЕ,   МИЛО, МИЛО  ПОБЕЛЕЛИ...
     НАШИТЕ  УЧИТЕЛКИ,  ПОСЕДНАЛИ, МИЛО,
     ЗА  ОТДИХ  ЗАСЛУЖЕН, РАЗГОВАРЯТ ЖИВО...
 
     ПРИЯТЕЛКИ  МИЛИ, МАКАР ПРОМЕНЕНИ,
     СПОМЕНИ СВОИ РАЗМЕНЯТ, ОЖИВЕНИ...
     КАК УЧИХА НИ ПРЕДИ ВРЕМЕ НА ПИСМО,ЧЕТМО
     И В ЖИВОТА ДА  ОТСЯВАМЕ  ДОБРО  И  ЗЛО...

     В ДЕТСТВОТО  МИ  ОТ  ТЯХ СЛЕДА  ОСТАНА
     И   СЕГА  СЪБУДИ  СЕ  ТРЪПКА   ЖЕЛАНА...
     И  ДЕЦАТА МОИ СА УЧИЛИ С УМЕНИЯ,
     ЗА  ВСИЧКО ИМ  БЛАГОДАРЯ С ВЪЛНЕНИЯ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??