5 мар. 2006 г., 23:02

Позволи ми 

  Поэзия
854 0 2
Позволи ми да те обичам,
като тихият вятър на двора,
като нежния бриз на морето,
като вопъл...
Позволи ми да бъда за тебе
необятно и синьo небе.
Утре ще тръгнеш ,ще си отидеш.
Позволи си ,да ме обичаш..
за утре не оставяй сълзи
 ако можеш сега изплачи ги.
Позволи ми днес да ти кажа,
колко искам да бъда за теб
бряг след дългото плаване,
а за болката лек...

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??