Позволи ми
Позволи ми да те нарисувам,
да опиша твоите черти!
Позволи ми да ти се любувам,
в мислите ми най-красив си ти!
Не, не искам повече да те сънувам,
искам да си с мене тук, сега,
затова със думи ще рисувам
тази неподвластна красота!
Липсват ми очите, твоят поглед
и усмивката с безброй лъчи,
липсва ми душата ти, сърцето
и онези хубави мечти.
Ще рисувам с думи, нямам време,
че нощта преваля, идва ден,
образа ти той ще ми отнеме,
но сърцето ми ще бъде в плен.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены