11.01.2023 г., 9:05 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Любовна
532 0 0

   

        Позволи ми

 

Позволи ми да те нарисувам,

да опиша твоите черти!

Позволи ми да ти се любувам,

в мислите ми най-красив си ти!

 

Не, не искам повече да те сънувам,

искам да си с мене тук, сега,

затова със думи ще рисувам

тази неподвластна красота!

 

Липсват ми очите, твоят поглед

и усмивката с безброй лъчи,

липсва ми душата ти, сърцето

и онези хубави мечти.

 

Ще рисувам с думи, нямам време,

че нощта преваля, идва ден,

образа ти той ще ми отнеме,

но сърцето ми ще бъде в плен.

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??