16 июн. 2023 г., 22:58

ППДБ:Защо българите избрахме Сарафов? 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
562 0 0

"Пълно учудване и недоумение!

Как тъй Сарафов ние избрахме!?

Как се стигна до това решение!?

Как това падение ние проспахме!?

Този ли ще наследи падналия Каскет!?

Как ни изпързаля от Банкя оня "аскет"*!?"

Сами сте си виновни, умнокрасивитет!

Нямало лошо, с него коалиция не било!

Сега го търпете като сте с ниско чело!

 

*Така се нарече сам Бойко след разкритието на "Мата Хари".

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??