7 мар. 2009 г., 23:58

Прах и сълзи 

  Поэзия » Другая
938 0 22

Пълзи мъгла от противоречия,
разбърка всичко в мене тя,
а нощта не идва...
Хора бързат, вън кипи денят...

И от прах, хвърлен в очите
с хиляди лъжи и недомлъвки,
ъглите на стаята притискат ме,
лазят ме паяци и съмнения...
Зловещи крясъци от неразбиране...
И прах, и сълзи е животът ми!!!

13.01.2009 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??