7.03.2009 г., 23:58 ч.

Прах и сълзи 

  Поезия » Друга
940 0 22

Пълзи мъгла от противоречия,
разбърка всичко в мене тя,
а нощта не идва...
Хора бързат, вън кипи денят...

И от прах, хвърлен в очите
с хиляди лъжи и недомлъвки,
ъглите на стаята притискат ме,
лазят ме паяци и съмнения...
Зловещи крясъци от неразбиране...
И прах, и сълзи е животът ми!!!

13.01.2009 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??