17 окт. 2008 г., 17:07

***(прах от думи) 

  Поэзия
593 0 16

 

в очите си събирам
прах от думи
(не)премълчани
(не)помислени
болят
със всеки полъх на зеници
да се изплачат
да се оцветят
с искри и звук и (с)мисъл


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??