10 мая 2007 г., 09:26

ПРАШИНКИ 

  Поэзия
406 0 1
                             ОБИЧ
             Обичам те - със всяка  клетка,
             обичам те с децата ни добри!
             Обичам те с ласка  нежна,
             която пали, сърцето  гори...

                            *  *   *
             Очите детски винаги да греят!
             Ръцете да галят, както  умеят...
             И топлината  в сърцата  -
             нека да зареждаме с децата!

                            *  *  *
              Времето  неусетно отминава,
              смях, радост  и надежда
              и  сърцето в  спомени отвежда...
              Не се повтарят мигове отлетели,
              деца  отлитат, коси  посребрели...

                            *  *  *
              Хората  в  живота  правим  грешки,
              но  нека  да заживеем  по-човешки.
              Да  бъдем  по-коректни, справедливи
              и  всички  да  живеем   по-щастливи !
             
  

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??