Днес е празник на поета.
Празник е на поетичната душа,
това прекрасно и вълшебно чувство,
което кара ме по цели нощти да творя.
Със стихове прекрасни пак политам,
сякаш творчеството дава ми крила,
с него радостно в небето чак отлитам,
с него мога да мечтая чудеса.
Нека всеки ден да бъде хубав празник
за всичките поети по света,
красиви вдъхновения Ви пожелавам
и още много поетични чудеса!
© Пламена Владимирова Все права защищены