3 окт. 2006 г., 12:02

Пред прага на дните 

  Поэзия
695 0 15
Човекът...
Пред прага на дните,
очакващ до случване,
понесъл годините...
и опита да вземе.

Животът...
През процепа-небе е.
Със синьо-бели пръсти
потропва на вратата...
в стремежа си да дава.

Зората...
прага събаря.

© Николинка Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??