3 oct 2006, 12:02

Пред прага на дните 

  Poesía
694 0 15
Човекът...
Пред прага на дните,
очакващ до случване,
понесъл годините...
и опита да вземе.

Животът...
През процепа-небе е.
Със синьо-бели пръсти
потропва на вратата...
в стремежа си да дава.

Зората...
прага събаря.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??