7 апр. 2014 г., 23:15  

Пред Великден 

  Поэзия
927 2 2

Благодаря ти, Господи,

че отново обичам.

 

Че душата ми чу

и възкреси ме.

 

Благодаря,

че прегръщаш  ме

с гори разцъфтели.

 

Благодаря ти

за мечтите ми бели!

© Силвия Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??