Apr 7, 2014, 11:15 PM  

Пред Великден 

  Poetry
928 2 2

Благодаря ти, Господи,

че отново обичам.

 

Че душата ми чу

и възкреси ме.

 

Благодаря,

че прегръщаш  ме

с гори разцъфтели.

 

Благодаря ти

за мечтите ми бели!

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??