27 янв. 2010 г., 19:42

Предайте поздрави... 

  Поэзия » Любовная
755 0 0

Предайте поздрави на онзи 

непознат и тайнствен вечно бягащ!

 Предайте поздрави на този,

винаги към мен ръце протягащ! 


Предайте поздрави на него,

който прелъсти сърце и тяло,

предайте поздрави на онзи -

със наш'то бягство вече закъсняло!


Поздравете него и жена му,

макар и с нея да не е щастлив,

предайте му целувка страстна, 

от любовта му тайна - поздрав сив!


 

Бъди честит със нея ти,

честити да са вашите деца,

нашата любов потайна остави

неразкрита и красива за света!

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??