Предайте поздрави на онзи
непознат и тайнствен вечно бягащ!
Предайте поздрави на този,
винаги към мен ръце протягащ!
Предайте поздрави на него,
който прелъсти сърце и тяло,
предайте поздрави на онзи -
със наш'то бягство вече закъсняло!
Поздравете него и жена му,
макар и с нея да не е щастлив,
предайте му целувка страстна,
от любовта му тайна - поздрав сив!
Бъди честит със нея ти,
честити да са вашите деца,
нашата любов потайна остави
неразкрита и красива за света!
© Габриела All rights reserved.