7 апр. 2008 г., 15:44

Предавам всичко на Теб 

  Поэзия
1490 0 3

Предавам всичко на Теб

 

Предавам всичко на Теб,

издигам своите ръце.

Давам всичко на Теб,

търся Твоето лице.

 

Изпълни ме Ти,

Твоята любов безкрайна е.

И аз виждам,

как раздаваш я навсякъде.

 

Отварям свойто сърце

и приемам твоята любов.

Нека влива се в мен

и отвежда ме към изгрев нов.

© Христина Семовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??