Навън е нежна, бяла красота,
студът е изрисувал пак стъклата.
Самотна е отново моята душа
и заледено е от скръб сърцето ми.
Дано поне във Коледната нощ
почувствам празника и топлината!
Дано припукващите съчки в огъня
да разтопят снега в душата ми!
© Анна Дюлгерова Все права защищены