22.12.2007 г., 18:30 ч.

Предколедно 

  Поезия » Друга
746 0 20

Навън е нежна, бяла красота,

студът е изрисувал пак стъклата.

Самотна е отново моята душа

и заледено е от скръб сърцето ми.

 

 

Дано поне във Коледната нощ

почувствам празника и топлината!

Дано припукващите съчки в огъня

да разтопят снега в душата ми!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??