Още те Жадувам
Без каквато и да е умора
И няма как да се преструвам,
Че те Обичам и без теб не мога,
А дали усещаш Ти това,
Може да попиташ своята душа!
Тя знае тези думи как да оцени,
Ела, живей отново с мен!
И нека Щастието наше продължи!
Да си останат споделени
Не дните, а секундите дори,
Еуфория да обладее пак
Сърцата ни и нашите Души!
D.E.H.
© Олег Деков Все права защищены