15 mar 2013, 13:33

Предложение 

  Poesía » De amor
516 0 0

Още те Жадувам
Без каквато и да е умора
И няма как да се преструвам,
Че те Обичам и без теб не мога,
А дали усещаш Ти това,
Може да попиташ своята душа!

Тя знае тези думи как да оцени,
Ела, живей отново с мен!

И нека Щастието наше продължи!

Да си останат споделени
Не дните, а секундите дори,
Еуфория да обладее пак
Сърцата ни и нашите Души!

D.E.H.

© Олег Деков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??