4 сент. 2012 г., 16:25

Представи си... 

  Поэзия
325 0 0

Не, така не пробвай,

друг начин има, за да видиш любовта.

В спомени тежки не се заробвай,

а дай път на страстта.

Затвори очи, вместо да ги отвориш,

понякога в мрака вижда се всичко.

Остани така, без да говориш,

заслушан в красивата тишина.

Сега в мрака ти си господар,

тук всичко е каквото ти желаеш.

И всяко нещо има своя чар,

стига само силно да го пожелаеш.

Създай този свят за теб, за нея,

на мястото на мрака сложи светлина.

И аз от радост ще се смея,

вдъхновен от любовната ви искра.

Създай още слънце, океани.

Заедно с любовта всичко ще може да твориш.

Няма да има за теб тавани,

твое ще е всичко, което решиш.

Да, знам, че не искаш очи да отвориш,

и аз бях така и знам,

но колкото и хубаво да е там, не бива да забравиш,

че в действителност пак си сам.

© Любослав Цветанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??