15 мая 2013 г., 00:02

Предупредително 

  Поэзия » Любовная
659 0 0

Не ме целувай, ще се влюбиш
и после вече ще е невъзможно.
Да ме забравиш и да ме изгубиш 
ще се окаже твърде сложно...  

 

Аз съм водата - тиха и спокойна,
прииждам бавно, постепенно,
но почнеш ли от мен да пиеш,
ще искаш да е перманентно.

 

Ще утолиш мъчителната жажда,
ще пиеш много, много нощи,
ще се насищаш и ще ожадняваш,
за да поискаш още, още... 

 

Сега редът е твой и ти решаваш 
дали ще можеш да ме понесеш,
дали ме искаш, дали заслужаваш, 
или е време да се спреш.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??