Това ли ще бъдем? Случайна среща.
Искам повече.
Това ли ще бъде? Дъждът се разнищва
и мислите скриват красивото.
Това ли ще чакам? Късмет под слънцето.
Налучквам какво ти искаш.
Това ли ще бъдем? Копнеж във тъмното.
Но обгърнеш ли ме с очи, аз не мисля...
Това ли ще чакам? Последна надежда.
Преди да се хвърля след слънцето.
Преди да се хвърля след него не мислех.
Какво искаш не знам, но се съмва...
© Йоана Все права защищены